бул. Цар Борис III Обединител 37
Пловдив,
България
24.749637
42.1574806
UserLikes
Име: МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ
Адрес: Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 37
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.fair.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Панаири
Дейност:

Панаири и специализирани изложения

Ключови думи: международен панаир, панаир пловдив, конгресен център, изложение, регистрация панаирът

CATALOG.BG > МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ



Facebook





За нас

Началото на панаирното дело в България е поставено през 1892 година, когато в Пловдив се провежда Първото българско земеделско-промишлено изложение.


Международен панаир Пловдив е наследник на Първото изложение и на неговата мисия - да спомага за просперитета на българския народ, като стимулира развитието на националната промишленост.


В изложбената програма на Международен панаир Пловдив са включени многобраншови панаири и

МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ
специализирани изложения, обхващащи ключовите отрасли на българската икономика. Тук се провеждат най-значимите търговски форуми в страната, на които българските производители излизат на международния пазар. Панаирите и специализираните изложения очертават параметрите на развитие на българската икономика и интереса на чуждестранния бизнес към страната и региона.


Панаирното градче е едно от най-големите в Югоизточна Европа - разположено е на

МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР ПЛОВДИВ
352 000 кв. метра и има 17 многофункционални изложбени палати, съоръжени с всичко, необходимо за експониране на всякакъв вид стоки. Общата изложбената площ възлиза на 159 100 кв. метра, от които 64 500 кв. метра покрита. Панаирът разполага със съвременен Международен конгресен център с общо 5 модерно оборудвани зали от 20 до 600 места. На разположение са и други 10 зали в отделни панаирни палати, с които общият брой места нараства до 2 100.

 
Открийте ни в Google+